Кіровоград: найбільш резонансні злочини та події на 27 вересня

Вересень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 1040 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 332 заяви і повідомлення громадян, з них 99 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Вільшанського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 83-річна місцева жителька. Попередньо встановлено, що 61-річний родич жінки викрав з її будинку електрочайник, електропраску, набір кухонних ножів та м’ясорубку. Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Кіровоградського міського відділу міліції у результаті проведення слідчих дій встановили особу підозрюваного у скоєнні крадіжки з домоволодіння місцевої жительки. Ним виявився 51-річний житель обласного центру. Зловмисник викрав 12 алюмінієвих підвіконь та кілька запчастин до автомобіля, завдавши шкоди на суму близько 600 гривень. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Олександрійського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 41-річний житель одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 31-річний місцевий житель з території господарського приміщення, розташованого поблизу населеного пункту, викрав цуценя німецької вівчарки віком два місяці. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool