Кіровоград: найбільш резонансні злочини по області на 8 жовтня

Жовтень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 1036 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшла 341 заява і повідомлення громадян, з них 69 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Онуфріївського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 43-річної жительки одного з сіл району про пограбування. Попередньо встановлено, що 34-річний раніше судимий місцевий житель, зайшовши до магазину, відкрито заволодів продуктами харчування, що знаходились на прилавку, на суму близько 28 гривень. Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

До Світловодського міського відділу міліції звернулася 42-річна жителька одного з населених пунктів району. Жінка повідомила, що працівники охорони її підприємства затримали на полі кількох осіб, які намагалися викрасти зерно кукурудзи. Правоохоронці встановили особи зловмисників. Ними виявилися троє жителів районного центру, 26,48 та 54 років. З місця події вилучено 80кілограмів качанів кукурудзи. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Гайворонського райвідділу міліції надійшло повідомлення 51-річної місцевої про те, що у господарській будівлі на території свого домоволодіння вона виявила невідому особу, яка намагалася здійснити крадіжку. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що 50-річний колишній чоловік потерпілої намагався викрасти сільськогосподарський інвентар та консервацію. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool