Кіровоград: найбільш резонансні злочини по області на 17 жовтня

Жовтень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 1003 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 393 заяви і повідомлення громадян, з них 80 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Петрівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 67-річної місцевої жительки. Попередньо встановлено, що 38–річний односельчанин потерпілої, зайшов до її будинку та викрав мобільний телефон пенсіонерки. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

До Маловисківського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 74-річна жителька одного з сіл. Попередньо встановлено, що 19–річний односельчанин викрав близько 90 кг горіхів з території її подвір’я. Викрадене вилучено та повернуто власниці. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України.

Працівники Новгородківського райвідділу міліції в ході проведення досудового розслідування встановили, що двоє жителів району, 60-річний чоловік разом зі своїм 31-товаришем скоїли крадіжку 13 мішків зерна та 10 метрів металевої сітки з гаражу місцевого жителя. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України.

Працівники Маловисківського району під час санкціонованого огляду домоволодіння 28-річного жителя одного з сіл виявили та вилучили близько 900 грамів коноплі. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 статті 309 Кримінального Кодексу України. Наркотичні засоби направлено на дослідження.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool