Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 23 червня

Червень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1195 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 973 заяви і повідомлення громадян, з них 150 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Маловисківського райвідділу міліції звернулася 66-річна жителька одного з населених пунктів району. Жінка повідомила, що 33-річний раніше судимий місцевий житель, перебуваючи у її квартирі, викрав кошти у сумі 300 гривень. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Світловодського міського відділу міліції під час огляду помешкання 22-річної місцевої жительки виявили та вилучили на балконі 12 кущів коноплі. Як пояснила жінка, зілля вирощувала для власних потреб. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України.

До Знам’янського міського відділу міліції надійшло повідомлення 62-річної місцевої жительки про пограбування. Жінка розповіла, що 30-річний житель районного центру відкрито заволодів велосипедом її родича. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

Працівники Кіровоградського міського відділу міліції під час проведення за згодою власника огляду гаража 26-річного місцевого жителя виявили та вилучили 51 набій калібру 9 мм. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

До Онуфріївського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одному з розважальних закладів відбувається бійка. На місце події прибули правоохоронці. Попередньо встановлено, що під час бійки між двома місцевими жителями, 20 та 23 років, старший з них отримав травми у вигляді струсу головного мозку та забою носа. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що невідомі особи поблизу одного з магазинів пиляють трубу. Прибувши на місце події, наряд батальйону патрульної служби «на гарячому» затримав двох жителів Кіровоградського району, 30 та 40 років, які намагалися викрасти кілька металевих швелерів та перетинок довжиною близько 2 метрів кожна.

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool