Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 18 червня

Червень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 884 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 358 заяв і повідомлень громадян, з них 67 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міського відділу міліції звернулася 40-річна місцева жителька. Жінка повідомила, що з її будинку було викрадено дві пари сережок, мобільний телефон вартістю 2500 гривень та велосипед. У скоєнні злочину потерпіла підозрює 30-річного родича. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

У ході проведення операції «Мак-2014» працівники Новоукраїнського райвідділу міліції у 30-річного раніше судимого місцевого жителя у кишені виявили поліетиленовий пакет з головками маку у кількості понад 100 штук. А на присадибній ділянці 54-річного жителя одного з сіл Ульяновського району правоохоронці виявили та вилучили 136 рослин снодійного маку. Інформацію про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) та ч. 1 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Працівники Добровеличківського райвідділу міліції у ході проведення досудового розслідування встановили особу зловмисника, що підозрюється у крадіжці майна з дачного будинку жительки одного з населених пунктів. Ним виявився 28-річний місцевий житель. Злодій проник до будівлі, звідки викрав дві риболовні вудки та котушки до них. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool