Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 17 червня

Червень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 846 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 347 заяв і повідомлень громадян, з них 49 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Новгородківського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 18-річного жителя іншої області, що тимчасово мешкає в одному з сіл району. Попередньо встановлено, що двоє місцевих жителів, 18 та 15 років, викрали з кімнати потерпілого мобільний телефон вартістю понад тисячу гривень. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Олександрійського райвідділу міліції у ході проведення досудового розслідування за фактом крадіжки встановили особу зловмисника, що підозрюється у викраденні двох металевих труб, довжиною 5 і 8 метрів, з території домоволодіння жителя одного з населених пунктів, на загальну суму близько 1400 гривень. Ним виявився 28-річний місцевий житель. Дії зловмисника попередньо кваліфіковано за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

У ході операції «Мак-2014» працівники Голованівського райвідділу міліції за згодою господаря виявили на присадибній ділянці 62-річного жителя одного з сіл 12 рослин коноплі. А на території домоволодіння 52-річного жителя одного з населених пунктів Новгородківського району правоохоронці виявили та вилучили 18 кущів коноплі. Інформацію про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool