Кіровоград: найбільш резонансні злочини на 22 серпня

Серпень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 915 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 378 заяв і повідомлень громадян, з них 46 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Бобринецького райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 31-річна жителька одного з сіл. Попередньо встановлено, що неповнолітній родич жінки викрав з її будинку гроші у сумі 3000 гривень. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Компаніївського райвідділу міліції виявили та вилучили у 24-річного жителя одного з населених пунктів паперовий згорток з речовиною, схожою на коноплю, дві пластикові пляшки з нашаруванням коричневого кольору та більше 40 стебел рослин, зовні схожих на коноплю. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

До Новомиргородського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 59-річна місцева жителька. Попередньо встановлено, що 41-річна жителька районного центру, перебуваючи у будинку жінки, викрала гроші у сумі 250 гривень. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Новоархангельського райвідділу міліції на території домоволодіння 38-річного жителя одного з сіл виявили та вилучили поліетиленовий мішок з рослинною речовиною, схожою на коноплю, вагою близько 50 грамів. Правоохоронці з’ясовують обставини події.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool