Кіровоград: найбільш резонансні злочини на 21 серпня

Серпень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 1033 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 392 заяви і повідомлення громадян, з них 68 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Онуфріївського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 37-річна жителька одного з сіл. Попередньо встановлено, що 18-річна місцева жителька викрала з будинку жінки гроші у сумі 600 гривень.

Працівники Добровеличківського райвідділу міліції під час проведення санкціонованого обшуку території домоволодіння 66-річної жительки одного з населених пунктів виявили та вилучили понад 200 рослин, схожих на коноплю. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України. А на присадибній ділянці 39-річної жительки селища Онуфріївки правоохоронці виявили та вилучили 18 рослин, схожих на коноплю.

До Кіровоградського райвідділу міліції із повідомленням про пограбування звернувся 27-річний житель одного з сіл. Попередньо встановлено, що 28-річний житель обласного центру відкрито заволодів грошима у сумі 400 гривень з каси місцевого магазину. Правоохоронці з’ясовують обставини події.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool