Кіровоград: найбільш резонансні злочини на 20 серпня

Серпень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 1070 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшла 361 заява і повідомлення громадян, з них 55 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міського відділу міліції звернулася 57-річна місцева жителька, яка повідомила, що на одній з вулиць міста невідомий чоловік шляхом ривка відкрито заволодів її гаманцем з грошима у сумі 200 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали 28-річного раніше судимого кіровоградця, в якому жінка впізнала зловмисника.

До Гайворонського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні з травмами у вигляді перелому ключиці та забою грудної клітини було доставлено 64-річного жителя одного з сіл. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілий отримав під час бійки з 38-річним родичем. Правоохоронці з’ясовують події.

На одній з вулиць обласного центру працівники міліції зупинили 26-річного раніше судимого місцевого жителя, у сумці якого виявили та вилучили верхні частини рослин, ззовні схожі на мак. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool