Кіровоград: населення області найкраще розраховувалося за централізоване водопостачання та водовідведення

Травень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 1413 | Коментарі: 0

У березні 2013р. населенню області нараховано за житлово-комунальні послуги 67,3 млн.грн., що на 10,1% більше порівняно з березнем 2012р.

Рівень оплати населенням житлово-комунальних послуг, включаючи погашення боргів попередніх періодів, за березень 2013р. тільки у Вільшанському, Новоархангельському, Новоукраїнському та Ульяновському районах вищий за 100%. Найнижчий рівень оплати відзначався у Долинському, Знам’янському, Олександрівському районах та місті Олександрії.
Заборгованість населення з оплати житлово-комунальних послуг збільшилася з початку року на 12,8% і на 1 квітня 2013р. становила 157 млн.грн., середній термін заборгованості населення за всі послуги у березні склав 2,3 місяця. З початку року заборгованість зросла в 15 районах області та в усіх містах обласного значення, найбільше – у Компаніївському, Устинівському та Олександрівському районах. Населенням Новоархангельського району стовідсотково оплачено нарахування поточного періоду, частково погашено борг попередніх періодів та попередньо сплачено за житлово-комунальні послуги.
З початку року населення області найкраще розраховувалося за послуги водопостачання та водовідведення (100,1% нарахованих до сплати сум), у березні рівень сплати населенням за цей вид послуг в 11 районах та 3 містах обласного підпорядкування перевищив 100%.
Заборгованість населення за централізоване опалення та гаряче водопостачання становила 71,8 млн.грн., газопостачання – 33,8 млн.грн., з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 31,5 млн.грн., централізоване водопостачання та водовідведення – 19,2 млн.грн., вивезення побутових відходів – 0,7 млн.грн.
У березні 2013р. населенням області сплачено за спожиту електроенергію 22,2 млн.грн., що на 6,3% менше порівняно з відповідним місяцем 2012р.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool