Кіровоград: надзвичайні події з 6 по 9 лютого

Лютий 09, 2015 | Новини | Переглядів: 1052 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
6 лютого – м. Кіровоград, вул. Бєляєва: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу працівникам швидкої медичної допомоги по транспортуванню хворої жінки до карети швидкої.
м. Кіровоград, вул. Дворцова: підрозділом ДПРЧ-5 надано допомогу комунальним службам міста по розпилюванню та прибиранню дерева, що загрожувало падінням на пішохідний перехід.
7 лютого – Олександрівський р-н, біля с. Несваткове: підрозділом ДПРЧ-29 надано допомогу по буксируванню легкового автомобіля «Мазда-626» з ускладненої ділянки дороги на безпечну.
м. Кіровоград, вул. Маланюка: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу комунальним службам міста по розпилюванню та прибиранню дерева, яке загрожувало падінням на лінію електропередач.
8 лютого – м. Світловодськ: виникла пожежа 25 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Бобринецький р-н, с. Кетрисанівка: виникла пожежа 4 тонн сіна та 28 м2 сіннику на території приватного домоволодіння. Причина пожежі – встановлюється.
Петрівський р-н, біля с. Ганнівка, лісосмуга: виявлено вибухонебезпечні предмеи часів ВВв: 45 мм артснаряд – 8 од. Знешкодження виявлених боєприпасів групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області заплановане на 9 лютого.
м. Олександрія: підрозділом ДПРЧ-11 надано допомогу працівникам швидкої по відкриванню дверей квартири.
Кіровоградський р-н, біля с. Вишняківка: підрозділом ДПРЧ-4 надано допомогу водієві по буксируванню автомобіля «Газель» з ускладненої ділянки польової дороги.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool