Кіровоград: надзвичайні події з 29 по 30 липня

Липень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 846 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

м. Онуфріївський р-н, с. Попівка: виникла пожежа 10 м2 домашніх речей та 3 м2 покрівлі житлового будинку в приватному домоволодінні. Причина пожежі – коротке замикання електромережі. Врятовано житловий будинок та господарчу споруду.
Знам’янський р-н, с. Макариха: виникла пожежа морозильної камери та 1 м2 господарчих товарів в магазині. Причина пожежі встановлюється.
м. Новоукраїнка: виникла пожежа 2 м2 господарчої будівлі на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
Маловисківський р-н, с. Розсохуватка: виникла пожежа 700 кг соломи та 10 м2 покрівлі та перекриття господарчої будівлі в приватному домоволодінні. Причина – встановлюється. Врятовано господарчу будівлю.
Добровеличківський р-н, с. Липняжка: виявлено один 152 мм артилерійський снаряд часів Другої світової війни. Знешкодження виявленого боєприпасу групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області заплановано на 30 липня.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool