Кіровоград: надзвичайні події з 20 по 23 лютого

Лютий 24, 2015 | Новини | Переглядів: 843 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
20 лютого – м. Олександрія: виникла пожежа 2 м2 вхідних дверей господарчої споруди в домоволодінні. Причина пожежі – необережне поводження господаря з вогнем.
Ульяновський район, с. Кам'яна Криниця: виникла пожежа 4 м2 підлоги та домашніх речей в житловому будинку. На місці пожежі виявлено тіло брата господарки 1978 р.н. Причина смерті встановлюється. Причина пожежі встановлюється.
Світловодський р-н, с. Велика Андрусівка, Кременчуцьке водосховище: троє чоловіків на самохідному плавзасобі потрапили у промоїну та не змогли самостійно дістатися до берега. Водолазно-рятувальним відділенням ДПРЧ-17 У ДСНС в області на аероглісері доставлено людей до берега.
м. Кіровоград, просп. Університетський та вул. Пацаєва: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу працівникам міліції по відкриванню дверей квартир за двома адресами.

21 лютого – м. Світловодськ, смт Власівка: виникла пожежа 4 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Ульяновський р-н, с. Мечиславка: виникла пожежа 14 м2 покрівлі житлового будинку на території приватного домоволодіння. Причина пожежі – коротке замкнення електромережі.
м. Олександрія: підрозділом ДПРЧ-11 надано допомогу працівникам міліції по відкриванню вхідних дверей квартири.
м. Світловодськ: підрозділом ДПРЧ-17 надано допомогу працівникам швидкої медичної допомоги по вилученню підлітка з ліфтової шахти дев’ятиповерхового житлового будинку, який проник нагору ліфтової кабіни та травмувався.

22 лютого – м. Світловодськ: виникла пожежа 5 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
Голованівський р-н, с. Троянка: виникла пожежа 0,5 га сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
м. Кіровоград, просп. Комуністичний: підрозділом ДПРЧ-1 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool