Кіровоград: надзвичайні події по області з 15 по 16 жовтня

Жовтень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 947 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
У с. Костянтинівка Устинівського району виникла пожежа 4 м2 домашніх речей та меблів в приватному житловому будинку. Причина пожежі – несправність пічного опалення.
У Кіровограді по вул. Короленка рятувальниками надано допомогу комунальним службам міста по розпилюванню та прибиранню дерева.
У смт Олександрівка рятувальниками надано допомогу по розпилюванню та прибиранню дерева, яке загрожувало падінням на приватний житловий будинок.
15 жовтня о 21:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що працівникам Новоархангельського РВ УМВС в області необхідна допомога щодо пошуку хлопчика 2004 р.н., жителя с. Ржеве Новоархангельського району. Дитина після уроків у школі сусіднього с.Скалівські Хутори не повернулася додому. 16 жовтня близько 08:00 надійшла інформація про те, що після уроків додому не повернулася 8-річна дівчинка, жителька с.Скалівські Хутори. Близько 15:30 вчителі бачили обох дітей, які разом йшли із школи. Від Новоархангельського РВ УМВС залучено 10 чоловік особового складу, від місцевого пожежно-рятувального підрозділу – 6 чоловік особового складу.

Прес-служба Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool