Кіровоград: надзвичайні події по місту та області з 21 по 22 жовтня

Жовтень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 1394 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

У Кіровограді по вул.Пацаєва виникла пожежа 2 м2 домашніх та постільних речей в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку, що належить 74-річній пенсіонерці. Причина – необережне поводження з вогнем при курінні 38-річної доньки господарки, яку з опіками ніг третього ступеня госпіталізовано до опікового відділення обласної лікарні.
У с. Перегонівка Голованівського району виникла пожежа 6 м2 домашніх речей в літній кухні, що належить 56-річному чоловіку, тіло якого виявлено на місці пожежі. Причина смерті та пожежі встановлюється.
В Олександрії виникла пожежа 1,5 м2 покрівлі господарчої споруди та автомобіля «ГАЗ-69». Причина пожежі встановлюється.
У Світловодську до реанімаційного відділення Світловодської ЦРЛ з діагнозом отруєння грибами госпіталізовано 53-річного чоловіка. Стан хворого тяжкий.
В Олександрівці рятувальниками надано допомогу господарці з розпилювання та прибирання дерева, яке створювало загрозу падіння на житловий будинок.

Водопостачання – м. Кіровоград.
У зв`язку з ремонтно-профілактичними роботами на водопровідних мережах міста Кіровограда з 06:00 год. 24 жовтня до 18:00 год. 25 жовтня буде відсутнє водопостачання правобережної частини міста, а саме вулиць: Конєва, Жадова, Попова, Пацаєва, Волкова, Бєляєва, Героїв Сталінграда, Яновського, 50 років Жовтня, проспектів Університетського, Правди, мікрорайонів Черемушки, Нової Балашівки, Озерної Балки, Олексіївки та промислової зони. Водопостачання лівобережної частини міста буде здійснюватись у повному обсязі. Підвезення води для населення автоцистернами буде здійснюватись з 17 до 22 години.

Прес-служба Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool