Кіровоград: на вулицях міста не буде торговельних об’єктів, які не сплачують податки

Листопад 28, 2015 | Новини | Переглядів: 2031 | Коментарі: 0

Архітектурне вирішення об’єктів торгівлі у Кіровограді в малих архітектрних формах: павільйонах, кіосках, вагончиках має бути на високому рівні.

На цьому акцентував увагу міський голова Андрій Райкович сьогодні, 28 листопада, під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради.
- Ми не допустимо, щоб обласний центр перетворився на якесь звалище кіосків, - відзначив Андрій Райкович. – Кіровоград обов’язково матиме вигляд сучасного європейського містечка. А ще міський голова пообіцяв, що на вулицях міста не буде торговельних об’єктів, власники яких не сплачують податки – це принципова позиція. Міський голова доручив своєму профільному заступнику Григорію Литвину здійснити інвентаризацію усіх МАФів на території Кіровограда, а також опрацювати спільно з юридичним управлінням ефективний механізм демонтажу незаконно встановлених споруд.

Кіровоград: міський голова дав перші доручення

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool