Кіровоград: на вулиці вийшло понад 500 правоохоронців

Січень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 1191 | Коментарі: 0

Відповідні заходи вжито для забезпечення безпеки населення області на виконання доручення керівництва держави та МВС України у зв’язку з ускладненням ситуації в країні.

Нині до патрулювання вулиць населених пунктів Кіровоградщини залучається понад 500 правоохоронців, зокрема працівники патрульної служби, роти міліції громадської безпеки особливого призначення, батальйону «Кіровоград», Державтоінспекції, Державної служби охорони при УМВС та інших підрозділів, а також бійці Національної Гвардії України.
Загалом кількість патрульних нарядів збільшилася до понад 250, з яких 165 – піших, 89 – автомобільних та кілька зі службовими собаками.
Крім того, допомогу в охороні громадського порядку міліціонерам надають працівники недержавних охоронних структур та понад 100 представників громадськості.
Після проведення інструктажу правоохоронці та громадяни заступають на чергування. У вихідні та святкові дні до заходів із забезпечення правопорядку залучаються додаткові сили з числа працівників органів внутрішніх справ регіону.
Працівники міліції звертаються до жителів міста та області з проханням бути пильними та повідомляти про підозрілих осіб, залишені без нагляду предмети чи речі, за «телефоном довіри» УМВС: (0522) 24-15-60 (цілодобово) або до найближчого відділення міліції за номером спецлінії «102».

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області (за матеріалами УГБ УМВС)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool