Кіровоград: на стадіоні «Зірка» з’явиться сектор імені Юрія Касьонкіна

Жовтень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 1157 | Коментарі: 0

Кіровоградська міська топонімічна комісія під головуванням секретаря міської ради Ігоря Волкова погодила пропозицію блогерів тижневика “Україна – Центр” щодо встановлення меморіальної таблички “Сектор імені Юрія Касьонкіна” на футбольному стадіоні “Зірка”.

- Старше покоління дуже добре пам’ятає Юрія Касьонкіна - цього легендарного футболіста, капітана “Зірки”, який привів її до багатьох перемог - відзначив Ігор Волков. – Він був справжнім патріотом рідного міста і свого клубу. Встановлення меморіальної таблички є першим кроком увіковічнення пам’яті знаменитого кіровоградського спортсмена. Топонімічна комісія готова розглянути всі пропозиції від громадськості щодо вшанування легендарного капітана “Зірки”, підкреслив Ігор Волков.

джерело

фото Ігоря Філіпенка.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool