Кіровоград: на дітвору очікує «Дитячий балаган»

Травень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 1130 | Коментарі: 0

Щороку 1 червня, у перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей і традиційно цього дня для маленьких кіровоградців готується цікава програма, де вони мають змогу розважитися, позмагатися, проявити свої таланти та навчитися чомусь новому, повідомляє сайт міськради

У Кіровограді 43 тисяч дітей і міська влада докладає зусиль, щоб усі вони відчули атмосферу свята, як в центрі міста так і за місцем свого проживання, наголосила на прес – конференції у міській раді начальник служби у справах дітей Ірина Сисак сьогодні, 27 травня.
“Дитячий балаган” – таку назву матиме цьогорічне видовищне святкове дійство для дітей та підлітків, яке розпочнеться саме 1 червня о 14.00 у Ковалівському парку та на Театральній площі. До його організації та проведення долучилися відділ культури та туризму, управління освіти, відділ фізичної культури та спорту та відділ сім’ї та молоді міської ради.
- Програма свята надзвичайно насичена, - говорить заступник начальника відділу культури і туризму Неля Чорна. – На його учасників чекають приємні сюрпризи: велика кількість різноманітних виставок декоративно – ужиткового мистецтва з одночасними майстер – класами, яскраві виступи зразкових хореографічних колективів “Аеліта”, “Вікторія”, “Надія” з обов’язковим майстер – класом від улюбленця кіровоградців Олександра Лещенка та його Імперії мистецтв “Форсайт”.
Юні художники готують виставити на суд громадськості свої роботи, а шанувальники художнього мистецтва матимуть змогу взяти участь у пленері на території Ковалівського парку. Буде де помірятися силами і юним спортсменам: для них у спортивному містечку запропонують цікаві естафети, змагання та показові виступи кращих спортсменів обласного центру.
А ще будьте готові взяти участь у караоке, кінопробах, літературному серпантині, готуйтеся гучними оплесками підтримати феєричні виступи наших брейкдансерів і скейтбордистів. Справжнім вінцем свята стане великий концерт, підготовлений власне самою дітворою – “Світ барвистий, веселковий”.
Буде у свята і своя родзинка. Вперше кіровоградським дітям у доступній ігровій формі розкажуть про особливості їхніх майбутніх професій. Багато таємниць зможуть відкрити для себе майбутні кулінари, електрики, візажисти, пожежники і … навіть, інспектори ДАІ.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool