Кіровоград: Модернізація комунікацій на селищі Новому

Червень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1037 | Коментарі: 0

КП «Теплоенергетик» вкладає пів мільйона гривень у модернізацію водогону с. Нового

Як вже повідомлялося, в цьому році КП «Теплоенергетик» особливу увагу приділяє ремонту та модернізації свого структурного підрозділу на с. Новому. Комунальне підприємство отримало необхідне фінансування та зможе розпочати реалізацію проекту ремонту водопровідних та каналізаційних мереж селища.

Зараз жителі селища користуються водою з місцевих свердловин. Стічні води фільтруються місцевими очисними спорудами. Однак цієї очистки не достатньо. Адже сама очисна система проектувалася з розрахунку на значно більші обсяги очистки, а через невеликі обсяги роботи, функціонування очисних систем є дорогим. Тому, з метою здешевлення послуг водопостачання та водовідведення, КП «Теплоенергетик» ініціював передачу мереж підприємству ОКВП «Дніпро-Кіровоград».

Головною умовою прийняття новенських водопостачальних комунікацій обласним водопостачальним підприємством було створення проекту будівництва водогону від магістрального трубопроводу до селища Нового. За попередніми даними, його довжина має скласти близько п’яти кілометрів.

Завдяки роботі КП «Теплоенергетик» та розумінню міської влади з бюджету Кіровограда на проект вже виділено 200 тисяч гривень. Над ним разом з підприємством працюватиме ПрАТ «Кіровоградагропроект».

Крім того, міська влада підтримала пропозицію комунального підприємства про оновлення очисних споруд селища. З бюджету виділено 300 тисяч гривень на їх модернізацію. За ці кошти планується замінити кілька насосів та компресорів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool