Кіровоград: міська влада вітає юристів міста

Жовтень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 904 | Коментарі: 0

Шановні служителі закону! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня юриста.

На Вас покладено велику місію - стояти на сторожі конституційних прав і свобод громадян України.

Бути юристом почесно і відповідально. Сьогодні немає такої сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б обходилися без консультації юриста. На високу оцінку заслуговує ваша активна участь у реформуванні державного механізму, оновленні законодавства задля інтеграції України у світову та європейську правові системи, у поширенні правових знань та посиленні соціального захисту громадян.
Впевнені, що юристи, яким властиве почуття відповідальності, й надалі вірно служитимуть інтересам України та її громадян, з честю примножуватимуть славні традиції своєї професії, докладатимуть зусиль задля утвердження на теренах краю ідеалів верховенства права та справедливості.
Нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою громадян, впевненістю у надійному і справедливому захисті їх конституційних прав і свобод.
Щиро зичимо вам здоров’я, добробуту, щастя й удачі, життєвої наснаги та нових здобутків у професійній і громадській діяльності в ім’я процвітання нашого степового краю!

З повагою

Міський голова Олександр Саінсус   Секретар міської ради Ігор Волков
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool