Кіровоград: міська влада вітає медиків міста

Червень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1327 | Коментарі: 0

Шановні працівники охорони здоров’я!

Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаю вас з професійним святом – Днем медичного працівника.
Прийміть сердечну подяку за вашу самовіддану працю, врятовані життя та здоров’я, віру і надію, яку ви даруєте людям. Ваші відповідальність, мужність та самопожертва гідні глибокого визнання з боку держави та суспільства.
Бажаємо вам, шановні працівники галузі охорони здоров’я, міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани. З вірою і впевненістю, відданістю клятві Гіппократа прямуйте в майбутнє, направляючи всі зусилля на допомогу хворим задля збереження життя і зміцнення здоров’я кіровоградців. І нехай ваша доброта, турбота і милосердя, щедрість душ, щоденна сумлінна, наполеглива і нелегка праця повернуться до вас сторицею.

З повагою,

Секретар міської ради Іван Марковський


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool