Кіровоград: мешканці Масляниківки висловили своє незадоволення

Серпень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 1483 | Коментарі: 2

Найбільше скарг у мешканців Масляниківки викликає незадовільна робота громадського транспорту.

Своє незадоволення люди висловили секретарю міської ради Івану Марковському під час його виїзного прийому громадян у мікрорайоні. За їх словами, маршрути №45 та №117 не обслуговувються підприємствами – перевізниками і дістатися додому й на роботу - то проблема. Сьогодні, 18 серпня, під час наради з керівниками виконавчих органів Іван Марковський доручив профільному управлінню терміново вирішити питання належної роботи транспорту на цих маршрутах, а, у разі необхідності, залучити до роботи тимчасового перевізника, який би організував якісні перевезення. Крім того, Іван Марковський звернув увагу управління розвитку транспорту та зв’язку на необхідність жорсткішого контролю за графіком роботи автобусів на усіх міських маршрутах, особливо у вечірній час.
Городяни, що прийшли на зустріч із секретарем міської ради, а їх було більше 130, клопотали також про встановлення на їх території дитячого майданчика, відкриття аптечного пукту та відновлення зовнішнього освітлення по провулку Вишняківському. Іван Марковський доручив вирішити питання поновлення роботи ліхтарів заступнику міського голови Генадію Осетрову, решта ж порушених проблем взяв під особистий контроль.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool