Кіровоград: мер міста продемонстрував ескіз соціальної картки

Грудень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 3138 | Коментарі: 0

У проекта “Соціальний магазин” завершився організаційний період і розпочалася фаза практичного впровадження його у життя в закладах торгівлі Кіровограда.

Про це повідомив міський голова Андрій Райкович під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 14 грудня.

Андрій Райкович продемонстрував ескіз розробленої соціальної картки, яка буде емітована на першому етапі у кількості 20 тисяч штук. Така картка, відзначив міський голова, відкриє доступ до повномасштабної соціальної підтримки кіровоградів, які потребують сьогодні допомоги.

Завданням соціальних служб міста стане належний контроль, щоб така картка не потрапаляла до рук людей, які не мають у ній потреби, а тому і не оцінять нову соціальну программу, наголосив Андрій Райкович.

- Розраховую, що соціально – орієнтований бізнес підтримає нашу программу, - висловив переконання очільник міста. – Ми створюємо сприятливі умови, щоб до програми “Соціальна картка” долучилися і представники потужних торгівельних мереж і аптечний бізнес.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool