Кіровоград: «Мелодія душі Андрія Гардашнікова»

Листопад 07, 2013 | Новини | Переглядів: 1037 | Коментарі: 0

8 листопада 2013 року о 15.00 у «Музичній вітальні» Кіровоградського обласного художнього музею відбудеться творча зустріч з лікарем-онкологом Кіровоградського обласного онкологічного диспансеру, музикантом Андрієм Гардашніковим.

Родом із міста Луганська. Здобув початкову музичну освіту у дитячій музичній школі по класу «Фортепіано» та «Кларнет».
У 2001 році, закінчивши Луганський державний медичний університет, переїхав до Кіровограда, працював у різних медичних установах міста, але свою подальшу фахову кар’єру пов’язав із Кіровоградським обласним онкологічним диспансером.
Андрій постійний учасник різних фестивалів. Приймав участь у всеукраїнських фестивалях працівників охорони здоров'я – «Мелодія душі» та «Ліра Гіппократа», а також у Кіровоградському фестивалі «Дика Груша» ( 2012 р).

«…Уявити себе без музики мені важко. Це й заспокійливе для мене, і антидепресант, і тонізуюче в залежності від настрою, та від того, що я співаю. І в творчості інших поважаю справжність, живу творчістю та любов’ю до того, що роблю. Це якось відчувається...»
Творча зустріч присвячена 35-річчю з дня народження.

Запрошуємо всіх бажаючих!

8 листопада 2013 року о 15.00
в Кіровоградському обласному художньому музеї
за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 60
відбудеться творча зустріч з Андрієм Гардашніковим

Телефони для довідок: (0522) 249837, 223698.
Вхід вільний
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool