Кіровоград: контрольна служба починає перевірку КП «Теплоенергетик»

Грудень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1412 | Коментарі: 0

Контрольна служба Кіровоградської міської ради розпочинає перевірку фінансово – господарської діяльності комунального підприємства “Теплоенергетик”. Відповідне доручення міський голова Андрій Райкович надав керівнику служби Тетяні Пільчік під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 14 грудня.

- Стан справ на комунальному підприємстві абсолютно незадовільний, - відзначив міський голова під час апаратної наради. – Висококваліфіковані спеціалісти масово звільнюються, для працівників не створюються належні соціальні умови: відсутнє підвезення до місця роботи, не працює їдальня, територія підприємства у занедбаному стані. У розпал опалювального сезону ніяк не можна допускати критичної ситуації на стратегічних для економіки міста підприємствах, наголосив Андрій Райкович. За його словами, міська влада зробить все можливе, щоб стабілізувати ситуацію, виплатити до Новорічних свят заборгованість із заробітної плати.

- Але, на цьому етапі використання кожної бюджетної копійки буде жорстко контролюватися, - попередив Андрій Райкович. – Такого більше не буде, щоб багатомільйонні дотації вливалися, як у пісок. А за результатами перевірки контрольною службою цільового використання коштів з міського бюджету будуть зроблені висновки.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool