Кіровоград: конфлікт у маршрутному таксі закінчився вбивством

Серпень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 2067 | Коментарі: 0

Гучна сварка між потерпілим та підозрюваним розпочалася з того, що один з них не поступився місцем жінці.

За мить словесна суперечка переросла у бійку, яка продовжилась і на зупинці громадського транспорту. Згодом тіло потерпілого з ножовим пораненням було виявлено на одній з вулиць міста. Підозрюваній у скоєнні злочину особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років позбавлення волі.
Пригода сталася близько 18-ої години, коли більшість містян поверталися після робочого дня додому. До салону маршрутного таксі зайшли двоє пасажирів. Транспортний засіб продовжив рух за визначеним маршрутом, аж раптом один з чоловіків у грубій формі зробив зауваження іншому стосовно того, що він не поступився місцем жінці.
Незважаючи на те, що інші пасажири мікроавтобусу спробували примирити опонентів, дуже скоро між чоловіками, крім словесної суперечки, виникла бійка.
На одній із зупинок громадського транспорту, за словами свідків, вони вийшли, аби продовжити «чоловічу розмову», при цьому, час від часу обмінювалися стусанами.
Трагічних наслідків конфлікт набув просто у павільйоні одного з торгівельних закладів міста. 30-річний підозрюваний, який до того ж перебував у нетверезому стані, витягнув із кишені ножа та вдарив 21-річного опонента у груди. Після цього важко поранений чоловік знайшов у собі сили вийти з приміщення на вулицю, де знепритомнів і більше до тями не приходив.
Лікарі швидкої медичної допомоги, які прибули за викликом, констатували його смерть. На місце пригоди терміново було викликано слідчо-оперативну групу Кіровоградського МВ УМВС області. Зі слів очевидців, працівники міліції склали орієнтування для розшуку підозрюваної особи. Менше ніж за годину чоловіка зі схожими прикметами виявив та доправив до міськвідділу міліції наряд Державної служби охорони при УМВС в області. Правоохоронці, які несли службу з охорони громадського порядку, звернули увагу на місцевого жителя, що пиячив у кафе. Як згодом з’ясували оперативники, після скоєного ним злочину, молодик пішов додому, перевдягнувся у чистий одяг та зібрав речі першої необхідності в рюкзак, а потім вирушив бродити містом, очікуючи, коли за ним прийдуть з міліції. Чекати довго йому не довелося…
– По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», – розповідає перший заступник начальника УМВС України в Кіровоградській області Дем’ян Таршин. – У справі призначено низку експертиз. Проводиться досудове розслідування.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool