Кіровоград: і знову про маршрутки!

Травень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 2042 | Коментарі: 0

Водії маршруток № 18 не завжди доїжджають у вихідіні дні до своєї кінцевої зупинки – “Перший оптовий ринок”.

На скарги кіровоградський пасажирів звернув увагу міський голова Олександр Саінсус сьогодні, 26 травня, в ході наради з керівниками виконавчих органів міської ради. Він доручив начальнику управління розвитку транспорту та зв’язку розібратися у ситуації та зробити висновки.
За інформацією начальника управління Віктора Зубченка, керівнику підприємства - перевізника буде вказано на суттєве порушення. У разі його повторення з таким підприємством буде розірвана угода на обслуговування маршруту №18.
Олександр Саінсус доручив також керівнику профільного управління уважніше проаналізувати інші аспекти діяльності усіх перевізників: дотримання умов угод в частині забезпечення графіків руху, обслуговування пільгових категорій та виплати заробітної плати не нижче мінімальної.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool