Кіровоград: хлопець продавав неіснуючі товари

Червень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 1034 | Коментарі: 0

Ним виявився 19-річний житель обласного центру. На гачок шахрая потрапили довірливі громадяни, що вирішили за прийнятною ціною придбати взуття. За вчинене чоловіку загрожує від трьох до восьми років ув’язнення.

У ході проведення досудового розслідування встановлено, що кіровоградець з домашнього комп’ютера розмістив на сторінці одного з веб-ресурсів низку приватних оголошень про продаж одягу та взуття, яких в дійсності не мав. Для більшої переконливості додав до описів і фотознімки товарів, які насправді скопіював у мережі Інтернет.
Також для отримання коштів від потенційних покупців чоловік придбав банківську картку, що була відкрита на ім’я іншої людини.
Через деякий час пропозицією шахрая зацікавився житель столиці. Переглянувши сторінку з характеристиками та фото пари взуття, киянин вирішив придбати вказаний товар. Під час переписки, «продавець» домовився з клієнтом про передоплату у сумі близько 300 гривень. Натомість, обіцяв переслати взуття через службу доставки.
Після перерахування коштів чоловік так і не дочекався свого замовлення.
Стала жертвою шахрая і жителька обласного центру. За подібною схемою спритник видурив у жінки за неіснуюче взуття 280 гривень. Отримані кошти витратив на власні потреби.
Наразі зловмиснику оголошено про підозру у заволодінні чужим майном шляхом обману, вчиненого повторно у ході здійснення незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки, тобто кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Слідство триває.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool