Кіровоград: громадянські рухи та організації Майдану проведуть прес-конференцію

Червень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1173 | Коментарі: 0

У середу 25 червня 2014 року, о 15.00 год. в приміщенні формування «Самооборони Майдану» в Кіровоградській області, що знаходить у місті Кіровограді по вулиці Великій Перспективній, будинок 84, кімната 306 (будівля Товариства сприяння обороні).

Мета заходу – пояснити позицію громадських організацій та рухів в Кіровоградській області з приводу можливого перепризначення на посаду голови Кіровоградської ОДА Олександра Петика, обговорення суспільно-важливих питань України та Кіровоградщини, зокрема.
Довідкова інформація про Громадянський Рух «Самооборона Майдану»
Самооборона Майдану створена у відповідь на цинічну агресивну реакцію влади на порушення прав громадян на мирні зібрання та є дієвим бойовим загоном революції.
Розуміння революції для керівництва «Самооборони Майдану» та рядових її членів полягає у створенні системи цінностей та конкретних умов для процвітання країни та її економіки. Жоден учасник «Самооборони» не виходив на боротьбу із злочинною владою за право принижувати, ображати, перерозподіляти…
Наразі одним із головним завдань «Самооборони Майдану» є захист суверенітету та територіальної цілісності України, захист її державних кордонів, громадського порядку, боротьба з корупцією, допомога громадян в проведенні люстрації, ін.
Телефони для додаткової інформації: 095 893 10 93, 066 550 35 46
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool