Кіровоград: головний міліціонер області провів прийом громадян

Липень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1130 | Коментарі: 0

На зустріч з головним міліціонером області Сергієм Кондрашенком прийшли мешканці як Кіровограда, так і деяких районів області.

Загалом розмова тривала протягом трьох годин. За цей час Сергій Григорович встиг вислухати більше 20 осіб та прийняти стільки ж заяв, надав роз’яснення з окремих питань та доручив підлеглим провести додаткові перевірки.
Питання, з якими люди звернулися на особистий прийом, здебільшого стосувалися ходу розслідування кримінальних проваджень, суперечок між сусідами, охорони правопорядку та прийому на службу в ОВС.
Уважно вислухавши кожного з відвідувачів, начальник Управління надав доручення керівникам профільних служб та встановив на виконання конкретні терміни.
- Кожен, хто звернувся сьогодні за допомогою, чекає від нас рішучих дій. Об’єктивний розгляд заяв та реагування в рамках Закону – моя найголовніша вимога до керівників усіх рівнів! Люди, які звертаються з будь-яких питань, мають бути впевнені, що їх завжди почують, нададуть пораду та допоможуть у разі необхідності. Цю роботу контролюватиму особисто, – зазначив Сергій Кондрашенко.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool