Кіровоград: ефективність сервісного обслуговування Центром обслуговування платників

Серпень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 734 | Коментарі: 0

Завдяки сервісам Державної фіскальної служби платники податків можуть оперативно та безкоштовно отримати довідки, дозволи та свідоцтва.

Так, зокрема, серед послуг, які пропонуються, – реєстрація книги обліку доходів та витрат, видача довідки про сплату роботодавцем податків та зборів, реєстрація реєстратора розрахункових операцій, видача довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, видача торгового патенту тощо.
Станом на 01.08.14 загальна кількість послуг, наданих у ЦОПП Кіровоградської ОДПІ ГУ Міндоходів у Кіровоградській області склала 150,1 тис., у тому числі: адміністративних послуг – 15,7 тис. (значна кількість надання адмінпослуг стосувалась видачі реєстраційних номерів облікової картки платника податків – 6,2 тис., видачі довідок про відсутність заборгованості із сплати податків та платежів до бюджету – 2,0 тис., реєстрації книг обліку розрахункових операцій та реєстратора розрахункових операцій – 1,7 тис., взяття на облік платників єдиного соціального внеску – 0,7 тис., реєстрації книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат ФОП-підприємцям – 0,9 тис., видачі ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами – 0,5 тис., надання витягів з реєстрів платників єдиного податку та платників податку на додану вартість -0,4 тис., видачі торгового патенту – 0,04 тис.).
Також, для платників, які відвідують ЦОПП, на ТV - моніторах здійснюється трансляція актуальної інформації.
В окремому кабінеті облаштовано Центр сертифікації ключів. Платники можуть безкоштовно та швидко отримати електронні ключі.
Варто відмітити, що у приміщенні ЦОПП є комп’ютер, який підключено до мережі Інтернет з завантаженим необхідним програмним забезпеченням, яке дозволяє здійснити повний цикл підготовки та відправки до ОДПІ звітності. Організовано проведення тренінгів з платниками податків щодо подання звітності в електронному вигляді та надається допомога у відправці Договору про визнання електронних документів юридичних/фізичних осіб, користуванні програмами «Податкова звітність».

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool