Кіровоград: до відома керівників закладів ресторанного господарства та розважального бізнесу міста

Серпень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 1153 | Коментарі: 0

Виконавчим комітетом Кіровоградської міської ради 12 серпня 2014 року прийнято рішення № 377 «Про тимчасове обмеження в м. Кіровограді використання салютів, феєрверків та інших піротехнічних засобів на час проведення антитерористичної операції на сході України».

Даним рішенням у Кіровограді на час проведення антитерористичної операції на сході України обмежується використання в закладах ресторанного господарства, торгівлі, побутового обслуговування та розважального бізнесу салютів, феєрверків та інших піротехнічних засобів при проведенні дискотек, святкувань, інших масових заходів.
Відповідно до статті 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» рішення виконавчого комітету Кіровоградської міської ради є обов’язковими для виконання всіма розташованими на території міста Кіровограда закладами ресторанного господарства та розважального бізнесу.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool