Кіровоград: до обласної державної адміністрації надійшло 114 запитів на отримання публічної інформації

Грудень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 959 | Коментарі: 0

У 2012 році відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації" до обласної державної адміністрації надійшло 114 запитів на отримання публічної інформації, з них: запити від фізичних осіб – 39, юридичних осіб – 51, від засобів масової інформації (журналістів) - 24. більшість запитів надійшло поштою – 90, електронною поштою – 23, особисто – 1.

Найбільш запитуваною є інформація довідкового характеру, правова інформація, інформація про фізичну особу, інформація про стан довкілля (екологічна інформація), інформація про товар (роботу, послугу), статистична інформація. Найбільш запитуваними документами є: копії обласних цільових програм; порядок розгляду звернень громадян в облдержадміністрації; форми та порядок розгляду запитів на інформацію; копії регуляторних актів облдержадміністрації; декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру керівництва облдержадміністрації.

Характер запитів на інформацію свідчить, що найбільш запитуваною є інформація про стан виконання обласного бюджету у 2010-2011 та у поточному роках, про виконання Закону України "Про доступ до публічної інформації", фінансування видатків з обласного та Державного бюджетів, про виконання обласних програм соціально-економічного розвитку, статистична та довідкова інформація в галузі медицини, освіти, соціальної сфери, агропромислового комплексу, будівельної галузі та сфери побутового обслуговування, інформація про доходи керівництва облдержадміністрації.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool