Кіровоград: до машини «швидкої» доправлено чоловіка, який випав з балкону

Липень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 931 | Коментарі: 0

27 липня о пів на шосту ранку до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що з огороджувальної сітки на другому поверсі дев’ятиповерхівки необхідно зняти чоловіка.

Потерпілий упав з балкону п’ятого поверху на горизонтальну сітку, натягнуту над будівлею складу, який розташований у цій же будівлі на першому поверсі. Це побачила господарка однієї з квартир на другому поверсі та зателефонувала до екстрених служб. На місце події виїхали рятувальники та «швидка». Бійці державної пожежно-рятувальної частини №5 через іншу квартиру на другому поверсі вийшли на сітку, підняли потерпілого на ноші та передали медикам. Чоловік зазнав легких травм, наразі його життю нічого не загрожує.

Прес-служба Управління ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool