Кіровоград: Державтонспекція продовжує виявляти порушення у роботі пасажироперевізників

Січень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 1043 | Коментарі: 0

На території області проводяться профілактичні заходи “Маршрутне таксі″, спрямовані на попередження порушень Правил дорожнього руху водіями пасажирського транспорту.

Комплекс профілактичних заходів включає в себе перевірку діяльності автогосподарств суб’єктів господарювання, які мають ліцензії на право надання послуг з перевезення пасажирів автобусами, щодо виконання ними вимог чинного законодавства, а також базових підприємств стосовно виконання ними договірних умов з пасажироперевізниками. Особливу увагу під час перевірок працівники Державтоінспекції приділяють стану підготовки транспортних засобів до експлуатації у зимовий період, зберігання транспортних засобів за місцем стоянки, організації передрейсового контролю технічного стану автобусів та проведення щозмінного медичного огляду водіїв.
Так, 21 січня з 5 до 10 години ранку працівниками Державтоінспекції проводилось профілактичне відпрацювання на пасажирському автомобільному транспорті обласного центру. За період відпрацювання задіяним особовим складом було виявлено та припинено 58 порушень Правил дорожнього руху, допущених водіями автобусів, у тому числі: 6 випадків керування технічно несправними автобусами, 13 водіїв зазначеної категорії порушили правила зупинки та стоянки, 9 — відхилились від маршруту руху та 20 — перевозили пасажирів в кількості, що перевищує встановлену норму згідно з технічними характеристиками транспортних засобів, по 1 – порушення правил проїзду перехресть та створення аварійної ситуації. Також було виявлено 2 факти керування без відповідних документів та 1 — позагаражного зберігання автобусів. Нагадуємо, що безпека перевезення пасажирів тримається на постійному контролі Державтоінспекції Кіровоградщини.

Державтоінспекція Кіровоградської області звертається до водіїв автобусів і власників автотранспортних підприємств: пам’ятайте, користуючись саме Вашими послугами, сотні людей щоденно довіряють Вам своє життя та здоров’я. Не ризикуйте ними, дорога не вибачає помилок!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool