Кіровоград: чоловіку нанесли більше 10 ножових поранень

Червень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1162 | Коментарі: 0

42-річний житель обласного центру, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння намагався позбавити життя свого знайомого, спричинивши йому більше 10 ножових поранень. За скоєне зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

До чергової частини Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць обласного центру виявлено громадянина з численними ножовими пораненнями. Потерпілого було відразу ж госпіталізовано до Кіровоградської обласної лікарні. Лікарі діагностували у 44-річного чоловіка численні проникаючі поранення живота та грудної клітини. Стан потерпілого вони оцінюють як критичний.
Слідчо-оперативна група негайно виїхала на місце події. «За гарячими слідами» правоохоронці затримали підозрюваного та з’ясували, як розгорталися події того вечора.
Попередньо встановлено, що між захмелілими чоловіками раптово виник конфлікт. Молодший звинувачував старшого у тому, що він буцімто викрав його мобільний телефон. Суперечка переросла у бійку, у ході якої зловмисник витяг з кишені ножа й наніс опоненту численні тілесні ушкодження, небезпечні для життя.
Знаряддя скоєння злочину – складний ніж зі слідами крові – вилучено.
- Підозрюваного затримано у порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання про обрання стосовно нього міри запобіжного заходу, – розповів начальник Кіровоградського міського відділу Володимир Куценко.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 - ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
До речі злодій раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння вбивства.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool