Кіровоград: чемпіоном КВК-2013 стала команда «МНСник» комерційного технікуму (ФОТО)

Квітень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 1023 | Коментарі: 0

Різних героїв бачила сцена обласного академічного музично-драматичного театру – і трагічних, і веселих, - але вперше у реконструйованому приміщенні виборювали звання чемпіона та змагались за першість учасники КВК.

Цього року це було 10-е – ювілейне – зібрання клубу веселих та кмітливих під гаслом «Запобігти. Врятувати. Допомогти» з пожежно-рятувальної тематики серед студентської молоді Кіровограда. Можемо з гордістю сказати, що під цим гаслом виросло вже декілька поколінь жартівників (у гарному розумінні цього слова) на теми безпеки. Дехто з учасників ми не вперше вітали у складі КВК, дехто тільки-но приєднався до когорти шанувальників безпечного способу життя, дехто доріс уже навіть до рівня наставника юних талантів, як-то Любов Кононова – капітан неодноразового переможця змагань команди комерційного технікуму «МНСник». А Кирило Мельник та Дмитро Крендель встигли випробувати себе у різних іпостасях – і як ведучі, і як учасники.
Кожна з семи команд-учасниць, які представляли машинобудівний та медичний коледжі, комерційний технікум та технікум механізації сільського господарства, інститут «Україна», педагогічний та технічний університети йшла до перемоги своїм шляхом, студенти ретельно готувалась до цього заходу: добирали жарти, естрадні номери, складали сценарії, бралися за виготовлення соціальної реклами. Програма КВК була традиційною: під час «Візитівки» учасники представились, презентували свою команду та свій навчальний заклад, у ході «Розминки» - обмінялись дотепними питаннями та не менш дотепними і блискавичними відповідями, а «Домашнє завдання» вразило присутніх різноманітністю форм викладу теми.
Проте і глядачі, яких, до речі, зібрався повен зал, і організатори, та й самі учасники були одностайні у думці, що рівень КВК за останні кілька років значно виріс: жарти стали глибшими та більше відповідати тематиці конкурсу, виконання вокальних і танцювальних номерів майже професійними, жоден з учасників не дозволив собі образливих висловлювань у бік суперника, а боротьба, в цілому, була, хоч і напружена, проте чесна. Тож, третє місце посіла команда «Південний парк» машинобудівного коледжу, друге – команда «СКІФ» педагогічного університету, володар першого місця - команда «Комбайн та конячка» (КНТУ), а Чемпіоном КВК-2013 стала команда «МНСник» комерційного технікуму.
Словом, глядачі не нудьгували. Сподіваємось, що вони також засвоїли знання з безпеки. В будь-якому разі, організатори конкурсу - Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, департамент освіти і науки, молоді та спорту, департамент культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської обласної державної адміністрації, Кіровоградська філія ПрАТ «Українська пожежно-страхова компанія», добровільне пожежне товариство України у Кіровоградській області – прагнули до цього.


 

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool