Кіровоград: букет гіацинтів з гофрованого паперу

Серпень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 1230 | Коментарі: 0

Сьогодні магазини пропонують нам великий вибір штучних квітів. Але трапляється так, що інколи не вдається підібрати саме ту квітку, яка необхідна для конкретного випадку. Вихід є – навчитися робити квіти власноруч.

17 серпня в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім..О.М.Бойченка, на засіданні студії творчого настрою «фАРТ», вчилися робити гіацинти із гофрованого паперу.
Штучні квіти, зроблені з паперу, це не тільки чудовий і незабутній подарунок, але й недорога ексклюзивна прикраса будь-якого інтер’єру.
Цікавою несподіванкою цього засідання стала участь у роботі студії родини переселенців з Луганщини – бабусі з трьома онуками. Вони не лише охоче долучилися до створення чудового букету, але й стали читачами нашої бібліотеки, яких ми записали безкоштовно.
Усі створені вироби учасники засідання забрали із собою, щоб показати своїм рідним та близьким.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool