Кіровоград: благодійний футбольний марафон студентів-іноземників

Травень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 742 | Коментарі: 0

Вперше в історії факультету іноземних мов команди студентів, викладачів та випускників організували благодійний турнір з футболу, метою якого був збір коштів на потреби бійців 3-ого полку спецпризначення м. Кіровограда.

Турнір розпочався з матчів групового етапу, які були зіграні в рідних стінах. За перемогу боролися 4 команди: команда німецького відділення другого курсу, команда перекладацького відділення другого курсу, команда третього курсу та команда випускників і студентів старших курсів. Усього було зіграно 12 матчів. Ігри виявилися щедрими на голи. За весь період було забито аж 126 м’ячів .
Студенти та викладачі факультету не залишилися осторонь. Усі бажаючі могли долучитися до заходу, допомагаючи своїй улюбленій команді збирати кошти для бійців 3-ого полку. За активну участь гравців та їх уболівальників у двотижневому благодійному марафоні були передбачені додаткові бали, які могли покращити турнірне становище команд.
По завершенні двох тижнів студентська рада факультету відкрила скриньку з благодійними пожертвами. За час благодійного футбольного марафону вдалося зібрати підтримку для бійців спецпризначення в сумі 2500 грн.
4 травня було зіграно відкритий фінальний матч на штучному полі стадіону «Зірка». У напруженій грі команда випускників та студентів старших курсів перемогла команду перекладацького відділення з рахунком 3:1.

Зустріч студентів факультету з бійцями 3-ого окремого полку спецпризначення для передачі зібраних коштів відбудеться у четвер, 7 травня о 12.30 в 610 аудиторії 7-поверхового корпусу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool