Кіровоград: бібліотекарі все роблять для того, щоб діткам було комфортно і цікаво

Червень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1039 | Коментарі: 0

Літо – найулюбленіша пора всіх дітей. Чимало хто мріє про відпочинок коло моря, захоплюючі туристичні подорожі. Та чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок без книги ? Фраза банальна, але ж справедлива – у книг канікул не буває!

Під час відпочинку у шкільних літніх оздоровчих таборах діти з різних шкіл відвідали обласну бібліотеку для юнацтва ім. О.М. Бойченка, дізналися про роботу бібліотеки, її можливості, познайомилися з книжковими виставками, відвідали Інтернет-центр, побували на майстер класах та масових заходах.
В рамках обслуговування літніх таборів бібліотекарями було проведено понад 50 заходів, на яких були присутні учні ЗОШ № 29, 14, 31, 9 гімназії, школи «Мрії», школи мистецтв та інші. Всього заходи відвідали понад 2,0 тис. осіб.
Серед заходів найцікавішими були: інтелектуальний турнір «Юні ерудити», брейн-ринг «Знавці музики», слайд-бесіда «Етикет у нашому житті», інформаційно-розважальний калейдоскоп «Подорож у країну цікавих казок», тренінг «Співрозмовник – який він?», інтелектуальна гра «Морські слідопити» та інші.
Незабутньою була віртуальна мандрівка до Англії «Welcome to Englаnd», яку здійснили старшокласники гімназії мистецтв, НВО №20 та НВК колегіуму .
Популярністю користувались й майстер-класи. Діти мали можливість створити власними руками різноманітні речі, наприклад, квітку лотоса у техніці орігамі або ж зробити свій власний капелюх із паперу, виготовити вироби у техніці торцювання, вітальну листівку та багато іншого. Особливо запам’яталися школярам із СЗОШ № 14 майстер-клас із акторської майстерності від Валерія Ланецького, актора академічного українського музично-драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького. Отримати яскраву картинку на обличчя та гарний настрій мали можливість учні НВО №20, №21, ЗОШ № 4. Адже, літо - це пора яскравих кольорів, позитивних емоцій та нових вражень.
Бібліотекарі все роблять для того, щоб діткам було комфортно і цікаво спілкуватися, проводити вільний час.
Всі ці заходи направлені на організацію літнього дозвілля дітей та організацію їх літнього читання.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool