Кіровоград: «Бачиш підробну горілку - дзвони негайно»

Червень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 898 | Коментарі: 0

Головне управління відомства у Кіровоградській області запрошує підтримати соціально-просвітницьку ініціативу „Бачиш підробну горілку – дзвони негайно: (044)284 00 07”, спрямовану на боротьбу з фальсифікованою алкогольною продукцією та утвердження в Україні здорового способу життя.

Щороку від неякісного алкоголю гине понад 10 тисяч наших співвітчизників.
За останні роки тіньовий ринок алкоголю збільшився до неприпустимого для цивілізованого світу показника – понад 40%. Ця цифра ілюструє рівень соціального та морального занепаду українського суспільства. Мета ініціативи – спільними зусиллями подолати цю світоглядну кризу, утвердити суспільні принципи здорового способу життя. Свідома відмова людей від фальсифікату відчутно звузить нелегальний ринок. Це дозволить державі залучити додатково мільярди гривень для вирішення соціальних проблем.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool