Кіровоград: анулювано паспорти на 12 незаконно встановлених МАФів

Лютий 12, 2015 | Новини | Переглядів: 994 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради анулював дії дванадцяти паспортів прив'язки тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, розміщених на території обласного центру.

- На розгляд сьогоднішнього засідання виконкому винесені питання по двадцяти двом малим архітектурним формам, власники яких встановили їх з порушеннями чинного законодавства України, - відзначив під час обговорення секретар міської ради Іван Марковський. – Всі паспорти прив’язки на ці об’єкти отримані в період виконання мною обов’язків міського голови, за моєю спиною і всупереч рішенням профільної депутатської комісії.
Заступник міського голови Григорій Литвин запропонував розділити всі об’єкти на дві групи. До першої увійшли 10 тимчасових споруд під розміщення яких вже виділені земельні ділянки. До другої – решта 12 МАФів, які стоять без законно отриманої під низ землі. Власникам першої групи споруд пропонувати за визначений термін усунути всі недоліки і порушення, а паспорти прив’язки на об’єкти другої групи – анулювати.
Члени виконкому підтримали таку пропозицію і проголосували за запропонований проект рішення результативно.
Управління містобудування та архітектури повідомить власників тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності про прийняте рішення. Підприємці матимуть 30-денний термін з часу отримання такого повідомлення для їх демонтажу в добровільному порядку.
Таким чином, паспорти прив’язки анульовані на наступні об’єкти за адресами:
Просп. Університетський (біля гуртожитку), Вул. Короленка (біля будину №54), Вул. Червоногвардійська (біля магазину “Візит”), Пров. Фортечний (напроти СЗОШ №16), Вул. Ушакова (біля магазину «Ягідка»), Просп. Правди (напроти муніципального ринку), Вул. Степняка-Кравчинського (напроти Кіровоградської ЦРЛ), Вул. Хабаровська (напроти будинку №7), Вул. Полтавська (біля магазину “Марго”), Вул. Жовтневої революції (біля будинку 37/16), Вул. Космонавта Попова (біля супермаркету “АТБ”), Вул. Генерала Жадова (біля будинку №24/3)
Також члени виконкому підтримали пропозицію розробити і винести на затвердження міської ради комплексної схеми розміщення тимчасових торгівельних споруд у Кіровограді, що унеможливить подібні порушення у подальшому.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool