Кіровоград: відбудеться вулична акція!

Серпень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 880 | Коментарі: 0

24 серпня – це особливий день для усіх українців, адже це – День Незалежності України. Кожен вкладає у святкування свій зміст і відзначає свято по-своєму.

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім.О.М.Бойченка запрошує підготуватися до головного свята країни разом!
22 серпня з 10.00 до 12.00, в рамках літньої читальної зали «Книга під сонцем», відбудеться вулична акція «Україна – єдина країна!». Бібліотекарі підготували цікаві розваги та подарунки усім патріотам України.
В рамках акції Ви познайомитесь з історією свята, дізнаєтеся цікаві факти про Україну, переглянувши книжкові виставки «Україна: погляд через фотооб’єктив» та «Така дивовижна Україна». А перевірити свої знання з історії рідного краю ви зможете, взявши участь у вікторині «Моя квітуча Батьківщина».
Ви навчитесь плести справжні українські віночки з польових квітів та зможете стати учасником майстер-класу з патріотичного арт-розпису.
Але і це ще не все! Ми запрошуємо усіх долучитися до створення об’ємного панно в техніці торцювання «Моя Україна» та стати учасником зйомок відеоролика про Батьківщину, що будуть тривати протягом святкування.
Усім відвідувачам акції гарантується гарний настрій, приємні сюрпризи та потужний заряд патріотизму! Приходь на святкування і пам’ятай: Україна – понад усе!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool