Канікули для дітей - іспит для батьків

Червень 03, 2011 | Новини | Переглядів: 1723 | Коментарі: 0

Настала довгоочікувана та найулюбленіша пора для усіх школярів – літні канікули.

Та це - справжнє випробування для їхніх батьків, адже у наш складний час дуже не просто забезпечити своїй малечі умови для гарного, а головне – безпечного, відпочинку та оздоровлення.
Легковажне поводження малечі з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпеки - першопричини сумних та трагічних наслідків. Не залишайте дітей без нагляду! Виховуйте у них навички культури безпечної поведінки, демонструючи їх на власному прикладі. Розповідайте про те, як діяти в тій чи іншій ситуації.
Влітку потенційною загрозою стають водойми – частішають випадки утоплень. Тому важливо, щоб ваші малюки біля річки чи ставу не залишалися без вашої опіки, вміли плавати, добре усвідомлювали небезпечність ігор на воді.


Шановні батьки! Пам'ятайте, що життя наших дітей залежить, у першу чергу, від нас!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool