Іван Марковський зустрівся з мешканцями селища Нового

Вересень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1040 | Коментарі: 0

Секретар Кіровоградської міської ради Іван Марковський провів виїзний прийом на селищі Новому.

Жителі найбільше скаржаться на підняття тарифу на проїзд до селища. - Дане проблема знаходиться на постійному контролі. Зараз міською владою вирішується питання введення паралельного маршруту, що працюватиме за попередньо встановленою ціною, - зазначив Іван Марковський.
Також мешканців хвилює питання щодо підняття ціни на хліб, оформлення земельних ділянок, питання перевірки приміщення бомбосховищ, що знаходиться на території селища. Секретар міської ради надав городянам необхідні консультації з порушених питань. Іван Марковський роз”яснив ситуацію стосовно водопостачання селища Нового. За його словами виділені кошти у сумі 200 тис.грн. на розробку проектної документації для будівництва резервного водогону, що обслуговуватиме селище.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool