Іван Марковський: за землю необхідно платити, або повернути її до комунальної власності

Серпень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 945 | Коментарі: 0

За результатами першого півріччя міський бюджет Кіровограда недоотримав близько 9 мільйонів гривень.

На цьому акцентував увагу секретар міської ради Іван Марковський сьогодні, 18 серпня, під час наради з керівниками виконавчих органів. За його словами, найбільше недовиконання зафіксовано по податку з доходів фізичних осіб (8,1 мільйона грвиень) та платі за заемлю (близько 1 мільйона гривень).
- Ми повністю усвідомлюємо всю складність соціально – економічної ситуації в країні, розуміємо що кінець року доведеться працювати в умовах надзвичайного дефіциту бюджету і нам доведеться вирішувати достатньо складне завдання оплати енергоносіїв для запезпечення опалення закладів освіти і охорони здоров’я, - відзначив Іван Марковський. – У той же час ми запевняємо всі трудові колективи бюджетних організацій Кіровограда, що заробітна плата буде виплачуватися вчасно і у повному обсязі, ресурси міського бюджету це дозволяють робити.
У цей складний період секретар міської ради доручив усім керівникам управлінь та відділів направити всі зусилля на виконання дохідної частини міської скрабниці та забезпечити жорсткий контроль за видатками.
Неприпустимим назвав Іван Марковський хронічну заборгованість деяких підприємств по платі за землю і платі за оренду цілісних майнових комплексів. Він доручив начальнику управління земельних ресурсів та охорони навколишніго природного середовища терміново зібрати всіх злісних боржників та поставити їх перед єдино можливим вибором: за землю необхідно платити, або повернути до комунальної владсності.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool