Інспектори ДАІ Кіровоградщини затримали водія у стані наркотичного сп’яніння

Березень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 1105 | Коментарі: 0

Поблизу Кіровограда інспектори ДПС роти ДПС ДАІ при УМВС України в області під час нагляду за дорожнім рухом на 693 км автошляху Стрий-Кіровоград-Знам’янка помітили а/м ВАЗ-2104, водій якого перебував у явному неадекватному стані.

Під час огляду салону легковика правоохоронці виявили шприци з рідиною бурого кольору та сірникові коробки, у яких знаходилась подрібнена речовина рослинного походження. Інспектори ДАІ затримали чоловіків, які перевозили невідому речовину. Зловмисниками виявилися раніше судимі 29-річний та 31-річний мешканці м. Новомиргорода Кіровоградської областi. Як стверджують затримані – наркотичне зілля вони вживали для власного задоволення.
Прибулими на місце пригоди слідчими слідчо-оперативної групи всі речові докази були вилучені та направлені для проведення експертизи, яка і стане заключним фактором у вирішенні питання про порушення кримінальної справи.
У розмові зі слідчим затримані повністю зізналися у скоєному та розповіли, що наркотики вживають давно, хоча і не часто, для власного задоволення.
Автомобіль вилучено з транспортного потоку та доставлено до спеціального майданчика для тимчасового зберігання транспортних засобів.
Наразі тривають слідчі дії.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool