Інфраструктуру дільниці Вапнярка - Одеса приведуть до належного естетичного стану

Серпень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 818 | Коментарі: 0

З 26 червня поточного року на дільниці Вапнярка – Одеса розпочато перший етап масштабного виконання робіт з приведення територій 26 станцій, перегонів між ними та інфраструктури в цілому до вимог Правил технічної експлуатації, санітарних норм та належного естетичного стану. У роботі задіяні понад три тисячі працівників.

Під пильним контролем керівництва залізниці та головного ревізора з безпеки руху поїздів і автотранспорту Рудольфа Мелкумяна залізничники активно очищують від трави, сміття території станцій та перегонів; вирубують чагарники у смузі відводу. До належного стану колійники приводять верхню будову колії, а будівельники працюють над оновленням фасадів, покрівель та огорож будівель залізниці. Інші служби усувають свої недоліки в утриманні технічних засобів інфраструктури залізниці. На допомогу працівникам станцій було закріплено керівництво майже всіх служб залізниці і Одеської дирекції залізничних перевезень. Виконання робіт на дільницях контролює керівництво служби колії: начальники дистанції колії, дистанцій захисних лісонасаджень, колійних машинних станцій. Великий обсяг робіт на дільниці виконують працівники пасажирського вагонного депо Одеса – Головна, локомотивного та вагонного депо Котовськ, дистанцій сигналізації та зв’язку Одеса-Сортувальна, Роздільна, Котовськ та інші структурні підрозділи залізниці.
Хід виконання робіт на дільниці Вапнярка – Одеса постійно перевіряється під час регулярних об’їздів керівним складом залізниці. Не став виключенням черговий об’їзд, який відбувся 15 серпня, на якому особливу увагу було звернено не лише на виконання працівниками завдань, затверджених відповідним планом-графіком, а детально проаналізовано особливості налагодженості роботи представників станцій та керівництва служби перевезень і дирекції. Зокрема, чи знають підлеглі особисто своє керівництво, адже це вірна ознака того, що керівник цікавиться роботою станції, виїжджає на лінію, що позитивно впливає на якість роботи.
Головний ревізор з безпеки руху поїздів і автотранспорту залізниці Рудольф Мелкумян вважає, що наразі залізничники виконали значний обсяг робіт, проте попереду заплановано великі обсяги робіт на усій дільниці від Одеси до Вапнярки, з метою приведення її до нормативного технічного стану та естетичного вигляду. Це дозволить залізниці масштабно задовольнити потреби пасажирів швидкісних та звичайних пасажирських поїздів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool