Хуртовина, ожеледиця та мороз: на Кіровоградщині очікується погіршення погоди

Січень 05, 2024 | Новини | Переглядів: 564 | Коментарі: 0

За повідомленням Кіровоградського обласного центру з гідрометеорології, у період з 7 по 9 січня на Кіровоградщині очікується ускладнення погодних умов.

Протягом 7 січня - дощ з мокрим снігом, можливі ожеледь та налипання мокрого снігу. Температура коливатиметься від 4 градусів морозу до 1 тепла.

8-9 січня очікується помірний, місцями значний, сніг, хуртовина, на дорогах ожеледиця, снігові замети. Вітер посилиться. Температура знизиться до позначки 8-13 градусів морозу вночі та 4-9 градусів морозу вдень.

Аби не потрапити у пастку на зимовій дорозі, Служба порятунку рекомендує утриматися від поїздок на далекі відстані. У негоду краще не виїжджати на автошляхи без крайньої потреби та не залишати автівки на узбіччях доріг, щоб не заважати роботі спецтехніки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool